sincerely-media-ylveRpZ8L1s-unsplash

My 3 favorite WordPress plugins

WordPress heeft oneindig veel mogelijkheden, dat is wat WordPress ook zo tof maakt. Toen ik begon met WordPress waren dit mijn 3 favoriete plugins die ik voor elke website gebruikt heb.

Elementor

Elementor maakt het allemaal mogelijk! Websites die gebouwd zijn in Elementor zien er net iets professioneler uit dan een standaard template. Je kunt namelijk alles personaliseren zoals jij dat wilt. Dit maakt het gemakkelijk om je aan de huisstijl te houden.

Contact Form 7

Contact Form 7 is een superhandige plugin. Als je nog de gratis versie van Elementor gebruikt is deze plugin een must! Met behulp van Contact Form 7 kun je een contactformulier personaliseren zoals jij dat wilt. Na de vormgeving kun je hem gemakkelijk invoeren met een shortcode en heb je een gratis contactformulier op jouw website!

Spotlight-Social Media Feeds

Ook dit is een goede plugin voor als je net begint. Het is een gratis plugin waarmee je je Instagram feed kan inladen op je website. Zo kunnen klanten vanuit je homepage jouw Instagram feed zien en deze meteen bezoeken. Superhandig dus! Verder kun je het ook precies vormgeven zoals jij dat wilt en wat het beste past bij jouw huisstijl en website.

Let's chat!

Heb je vragen of wil je alvast een vrijblijvend intake gesprek inplannen? Twijfel niet en neem contact op.